AKTUELNO

Stručnjaci koji se bave izučavanjem seksualnosti tvrde da je za savršen odnos potrebna samo jedna stvar - potpuna predanost.

Iako ovo na prvi pogled može da zvuči malo "nezgrapno", treba imati na umu da glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem drugoj strani.

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može da bude loš iako se doživljava vrhunac tokom odnosa.

Više pažnje polaže se na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva, bez obzira na to to da li se orgazam doživljava ili ne.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika su na samom dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze sa iskustvom, željom i emotivnom vezanošću za partnera, kao potrebom da i druga strana bude zadovoljna tokom odnosa.

#Ljubav

#Odnosi

#Seks

#partneri