AKTUELNO

Već neko vreme ste zajedno, naizgled sve deluje da je u najboljem redu, međutim vi ipak osećate da tu nešto i ne štima. Znate da vam nešto smeta, ali ni sami ne možete da odgonetnete ili bolje rečeno prepoznate šta je to.

Pročitajte ovih sedam načina ponašanja, ako primećujete sličnost sa vašim dragim, znajte da on ima ozbiljne probleme sa vezivanjem i da mu brak nikako nije u planu.

1. Ostavlja vas da se sami snalazite na zabavi/izlasku

Muškarac koji ima problema s vezivanjem svoju izabranicu rado "pokazuje" na zabavama, ali ne provodi previše vremena u njenom društvu, tvrdi psiholog Laurel Haus, autorka knjige "Screwing the Rules: The No-Games Guide to Love". Umesto toga ostavlja je da se sama snalazi i zabavlja na zabavi ili u izlasku.

Foto: Pixabay.com

2. Želi da slavi sa vama uspehe, ali i da izbegne poraze

Lepo je kada muškarac oseća potrebu za deljenjem srećnih trenutaka u svom životu, ali ako nikad ne govori o neprijatnim iskustvima, to bi mogao biti znak za uzbunu. Ovakav muškarac u vama ne vidi oslonac, tvrdi psiholog i teško da će se dugotrajno vezati za osobu koju posmatra na takav način.

3. O budućnosti priča samo pod uticajem alkohola

Ako o vašoj zajedničkoj budućnosti priča samo kada je pod uticajem alkohola ili kada ga natarate, njegove namere se ne računaju. Ono što ga stvarno otkriva su reči koje izgovori "trezne glave". Muškarci koji ne planiraju unapred, takođe su oni koji ne žele da budu uz partnerku na duge staze.

4. Ne želi da vam udovolji u krevetu

Muškarcima uglavnom nije potrebna predigra, dok retko koja žena može postići vrhunac bez nje. Ako partner ne mari za vaše seksualne želje nakon što ste ih jasno izrazili, to je dobar znak da mu vaša sreća nije na prvom mestu.

Foto: Pixabay.com

5. Češće kritikuje nego pomaže

Konstruktivna kritika sastavni je deo naših života, koja nam može pomoći da postanemo bolje i kvalitetnije osobe. Međutim, ako muškarac neprestano kritikuje vaša mišljenja, pojavu i postupke on zapravo pokušava da vas promeni, a to nikako ne vodi srećnom kraju.

6. Nikad ne traži savet

Ako muškarac u vašem životu savete traži od svojih prijatelja i porodice ali nikad od vas, to je znak da vaša razmišljanja ne smatra važnim. Velike su šanse da ne planira dugotrajni odnos sa ženom o kojoj nema dobro mišljenje.

#Brak

#Ljubav

#Partner

#Prsten

#Veridba

'