AKTUELNO

Mislite da vaš ljubavni život stagnira jer ne znate pravu formulu koje će ga navesti da vas želi još više? Verovali ili ne, toliko je lako ovladati ovom tehnikom.

Muškarci su zapravo vrlo jednostavna bića, i uz nekoliko praktičnih saveta, sa lakoćom ćete im staviti do znanja koliko vam znače i učiniti ih svojima zauvek. Jer na kraju krajeva – svi oni padaju na iste stvari.

Šta je bitno? Samoupuzdanje i dinamika koja će podstaći njihovu maštu. Nije čak potrebno ni da šaljete “prljave poruke”, niti da pišete bilo šta zbog čega biste se osećali nelagodno. Suptilan način slanja škakljivih seksi poruka će ga mnogo više izludeti. Muškarcima prija osećaj lova, a neke dvosmislene poruke će učiniti da njihova mašta podivlja i ustremi se ka vama.

Slanje seksi sms poruka je još savršenije ako ste u vezi na daljinu, ili iz nekog razloga udaljini jedno od drugog izvesno vreme. Jer koliko god ljubav bila snažna, daljina često zna da uradi svoje. Ovo je dobar način da održite iskru ljubavi među vama. Takođe, ovde nije reč samo o parovima koji su u vezi, već i o onima koji se tek upuštaju u tu avanturu i žele da zavode jedno drugo. Podelićemo sa vama danas male smernice za slanje sms poruka:

NE PIŠITE PREVIŠE DUGE PORUKE

Budite konkretni, jasni i sažeti. Previše duge rečenice će ga navesti da izgubi interes. Ne otkrivajte mu sve, već mu samo dajte nagoveštaj.

SAMOUPOUZDANJE JE VAŽNO

Zaboravite na to bezvezno pravilo da morate čekati da on napiše nešto prvi. Napravite vi taj prvi korak i pokažite mu sa kim ima posla. Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem.

Foto: Pixabay.com

PREKINITE NA VREME RAZGOVOR

Ne dozvolite da razgovor traje u nedogled. “Ti prekini, ne ti prekini”- varijante rezervisane su za mnogo mlađu publiku. Ne forsirajte razgovor odnosno dopisivanje, samo da biste što duže bili u kontaktu s njim. Manje je vrlo često više.

DOZVOLITE MU DA BUDE DŽENTLMEN

Napomenuli smo da treba da imate samopuzdanje, ali to ne znači da vi morate da vodite svaki razgovor i pozivate ga na izlazak. Dopustite njemu da bude taj koji će postaviti to odvažno pitanje “kad možemo da se vidimo”.

SUPTILNO MU UDELITE KOMPLIMENT

Muškarci vole komplimente podjednako koliko i žene iako to nikad ne bi priznali. Pohvalite nešto što znate da je dobro uradio, ili trud koji ulaže u određeni posao. Ovo će mu i više nego prijati.

#Ljubav

#poruke