AKTUELNO

Muškarci ne žele da se žene ukoliko nisu sigurni da čine pravi izbor kad odlučuju da li će im devojka postati supruga.

Čak i danas, mnogi muškarci smatraju da je njihova odgovornost da obezbede porodicu. To je emocionalno opterećenje koje odaberu, ne zato što su na to primorani, već zato što žele. A ono što takvi muškarci žele zauzvrat, često je žena koja im nudi podršku i ohrabrenje.

Neki muškarci su nesigurni. Možda smatraju da nemaju to što im je potrebno da bi se odlučili za brak, bilo da je reč o poslovnom uspehu ili kući Kako većina muškaraca posmatra svoju ranjivostkao slabost, možda će im trebati supruga koja im daje potvrdu i pomaže im da se osećaju poštovano.

Portal "YourTango" je sproveo anketu među muškarcima kako bi otkrio kada oni postaju uvereni da je njihova partnerka prava i da žele sa njom da uđu u brak.

Ovo su njihovi odgovori...

Prihvatanje moje ranjivosti

- Znao sam da želim da oženim svoju devojku kada je pokazala da želi da sazna sve o meni, pa čak i stvarima koje me povređuju, a istovremeno mi pruža najveći osećaj sigurnosti. Znao sam da mogu da joj verujem - Džejson (32).

Pružanje podrške

- Želim da oženim ženu kojoj je naš odnos prioritet i koja želi da mi bude prava podrška - Damjan (26).

Čini me srećnim

- U slučaju moje devojke, rekao bih da mi porodica i prijatelji kažu da izgledam mnogo srećnije. Nije da nisam bio ranije, ali postoji nešto izvanredno u ovom odnosu što je vidljivo onima koji me dobro poznaju. Ona me čini srećnom - Lijan (35).

Mora da ima osobine i sposobnosti na osnovu kojih ću znati da će biti dobra majka

- Kada provodim vreme sa njom mogu da uočim da li bi bila dobra mama - Paul (29).

Da bude jaka i stabilna

Većina žena želi biti sa muškarcem koji je već ostvaren i finansijski stabilan. Želim da oženim snažnu ženu koja će biti deo moje borbe, koja se nikada neće odreći porodice, u dobrim i lošim vremenima - Kris (33).

#Ljubav