AKTUELNO

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi!

Turiste koji su se našli na jednoj od plaža nadomak Parge neprijatno je iznenadio prizor ispred prvih redova ležaljki u jednom lokalnih barova.

Srpski turisti su na plaži Sarakiniko bili neprijatno izenađeni, a mnogi veoma uznemirani kada su videli lutku deteta bez ruku, ofarbanu u belo i prikačenu za stub.

Fotografija nage lutke sa šeširom, bez ruku, prikačena za stub i okrenuta ka plaži izazvala i burne reakcije na društvenim mrežama. Neki su smatrali da je ova "postavka" krajnje morbidna, dok su drugi zagovarali teoriju da krije "tajnu poruku".

Roditelji su prvenstveno mislili da je statua postavljena kako bi se skrenula pažnja da decu ne treba puštati da idu naga plažom, bez obzira na uzrast, jer ima svakakvih ljudi, ali ipak to nije bio razlog.

U baru ispred kojeg se lutka nalazi kažu da nisu imali cilj da pošalju nikakvu posebnu poruku.

"U vezi sa "prizorom" koji mnogi postavljaju na internet i pitaju se šta znači, želeli bismo da kažemo da nismo imali cilj da pošaljemo neku posebnu poruku. Postavili smo lutku kao dekorativni predmet, a loši vremenski uslovi - talasi i jak vetar su joj slomimi ruke i nismo stigli da je sklonimo. Izvinjavamo se ako je ovo izazvalo neki drugačiji utisak", ističu oni.

#Grčka

#Plaža