AKTUELNO

Narodna medicina ima rešenje za svaki zdravstveni problem. Pre nego što posegnete za nekim lekom, probajte ovaj potpuno prirodni napitak.

Stalna potreba za mokrenjem, peckanje prilikom mokrenja, bol u donjem delu leđa, neprijatan miris urina, bol prilikom seksualnog odnosa, kao i bol u predelu iznad stidne kosti samo su neki od simptoma urinarne infekcije.

Bakterija Ešerihija Koli je čest uzročnik bakterija mokraćnog sistema kod žena. Spada u grupu koliformnih bakterija, onih koje žive u crevu.

Nalaz bakterija u urinu, ali bez ikakvih simptoma upale, nazivamo asimptomatskom bakteriurijom, kaže urolog dr. Čičin-Šain.

Umesto lekova, pomoć je uvek najbolje potražiti u prirodi. Ovo je najpopularniji prirodni antibiotik koji se u narodnoj medicini koristi već decenijama, a ovaj napitak preporučuju i lekari.

Foto: Pixabay.com

Za pripremu leka potrebno vam je oko 30 koštica lubenice i litar vode.

Priprema:

Stavite u šerpu vodu i koštice. Sačekajte dok ne proključa i kuvajte još 10 minuta. Sklonite šerpu sa ringle i sačekajte da se ohladi. Procedite napitak u flašu i čuvajte u frižideru. 1 litar ovog napitka popijte u toku dana i tako 10 dana zaredom.

Osim što će pogodovati kod urinarne infekcije, dobro će pročistiti i bubrege. 

#Ešerihija koli

#NAPITAK

#narodni lek