AKTUELNO

Prevara u vezi veliki je izazov pred kojim pokleknu brojne veze i brakovi. Neki od nas teško opraštaju prevaru, nekima oprost ne dolazi u obzir, a neki su fleksibilniji kada je reč o neveri.

Zvezde kažu da će oni koji varaju imati nešto više razumevanja od svojih partnera ako su im partneri rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, piše Index.hr.

Bik je zemljani znak koji se teško prepušta osećanjima i ne žuri da ulazi u vezu. Ne žuri, pak, iz veze ni da izađe kada naiđe na prvu prepreku. Ako Bik doživi prevaru, shvatiće je kao izdaju, ali vezu neće završiti tako lako. Bik raskida tek onda kada shvati da je gotovo.

Jarac kao i Bik ne praktikuje ishitrene odluke. Jarac ima puno razumevanja za partnera te će prevaru shvatiti kao lični poraz koji neće tako lako da prizna. Jarčevi će se radije potruditi da poprave odnos s partnerom nego da ga prekinu odmah.

Ribe teško iz svog života puštaju ljude koje vole. Oni plivaju u svojim emocijama. Za razliku od stabilnih Bikova i Jarčeva, Ribe su sklonije da poveruju partneru da se prevara više neće dogoditi i zato je opraštaju. Radije će ostati s partnerom koji ih vara nego da ostanu sami.

#Ljubav

#Prevara

#preljuba