AKTUELNO

Ovaj trend je sve popularniji u svetu.

Većina nevesta dan posle venčanja oseća se kao da im je pao teret s leđa. Napokon mogu da uživaju u braku i opuste se nakon meseci planiranja venčanja. Neki mladenci odlučuju se da početak bračnog života proslave, možemo reći, oslobađajućim i neobičnim fotografisanjem.

Trend "Uništi haljinu" postao je sve popularniji u svetu proteklih nekoliko godina, iako definitivno nije za svakoga – naročito ne za mladu koja želi da sačuva venčanicu ili za one koje nose veoma skupe haljine.

Međutim, ako je mlada spremna na to da uništi haljinu, a mladoženja odelo (ili da ih barem skroz pokvase) i ako su mladenci dovoljno odvažni i žele sasvim posebne fotografije, onda je "Uništi haljinu" trend stvoren za njih.

Reč je o trendu gde se mladenci nakon venčanja fotografišu u vodi ili poliveni bojom, pa čak i uprljani blatom. Voda će, naravno, biti najmanje štetna (iako haljina nakon toga verovatno neće više biti ista), a mladenci se najčešće odlučuju na takvo fotografisanje ako imaju venčanje u blizini plaže ili bazena.

Mlade koje su spremne na to da bace venčanicu, mogu se zajedno sa svojim novopečenim mužem zaprljati bojama ili blatom. Ako se fotografije rade s bojama, mladenci mogu izabrati najdražu boju ili nijansu koja će prevladavati pa da čitavo fotografisanje naprave u toj boji.

#Mlada

#Venčanica

#Venčanje

'