AKTUELNO

Chiang Mai ima jednu od najblažih i najugodnijih klima u Aziji. Taj planinski grad bogat je kulturom, dobrom hranom i prijateljski nastrojenim ljudima...

O, da, život bogataša san je mnogih. I dok samo retki među nama mogu da priušte luksuz, a ostali smrtnici tek saamo sanjaju o dobitku na lotou, postoji nekoliko mesta na svetu na kojima uz malo novca možete živeti jako lepo. Barem nedelju dana...

Alikante, Španija

Ovaj grad je primer štedljivog načina života, a to su učinili bez žrtvovanja lepote i kvaliteta koju poseduje. Alikante je poznat po prelepoj plaži Kosta Blanka, ali i po blagoj klimi, raznovrsnoj ponudi hrane i opuštenom načinu života. To je mesto na kojem se nikada nećete razočarati.

Mendoza, Argentina

U samom srcu Argentine nalazi se ovaj predivni grad. Lokalno gospodarstvo je jako i svakodnevno se otvaraju nove kompanije. Ako ste u potrazi za gradom u kojem biste otvorili svoju firmu, Mendoza je pravo mesto za vas.

Bali, Indonezija

Ovaj jeftini raj na zemlji ima živopisan noćni život, razvijen turizam i pravo je mesto ako imate ideju za otvaranje gift šopova. Svake godine ovo mesto poseti stotine hiljada turista koji donesu brdo novca koji su spremni da potroše na suvenire. Idealno za neki novi biznis.

Chiang Mai, Tajland

Chiang Mai ima jednu od najblažih i najugodnijih klima u Aziji. Ovaj planinski grad bogat je kulturom, dobrom hranom i prijateljski nastrojenim ljudima. U njemu ćete svoje finansije moći da razvučete prilično dugo i široko, bez straha da će se istopiti.

#Putovanja

#destinacije