AKTUELNO

Seksualni se život može začiniti na mnogo načina, ali jedan od najosnovnijih je - uređenje spavaće sobe.

Obzirom da se većina intimnih aktivnosti između partnera odigrava upravo u spavaćoj sobi, nju treba urediti u skladu sa tonovim i bojama koji podstiču lepe odnose između partnera i jačaju njihovu ljubav.

Istraživanje koje je uzorkovalo oko dve hiljade ispitanika pokazao je da nameštaj, posteljina i zidovi moraju bisti usklađeni u ljubičastim tonovima, jer takve sobe jednostavno zovu na seks - prosečno 3.49 puta nedeljno.

Normalan prosek je 2.55, a crvena, koju se obično vezuje za najveću seksualnost, inspiriše na seks tek 3.18 puta nedeljno.

Za spavaću sobu podobne su i plava, ružičasta i crna. Sa druge strane, ubedljivo najgora ideja su siva i bež nijansa, jer parovi sa takvim bojama u spavaćoj sobi imaju intimne odnose svega 1.89 puta nedeljno.

Važna je i posteljina!

Uz boju zidova kombinujte i posteljinu u istoj boji, ali pripazite na materijal. Svila je najpoželjnija jer još više podiže prosek, na čak 4.25 puta nedeljnp. Pamuk, poliester i sintetika su u proseku, dok najređi seks imaju parovi koji spavaju ispod baldehina.

#Ljubav

#Posteljina

#Seks