AKTUELNO

Lako je izaći na kraj s muškarcima, samo morate da pronađete prave reči.

Većina žena će vam reći da nije teško izaći na kraj s muškarcima, a ponekad je dovoljno samo izgovoriti pravu rečenicu.

Da, toliko je jednostavno.

A da ne bi sada ispalo da pravimo račun bez krčmara, prepustićemo muškarcima da ispričaju koji je najveći kompliment koji su dobili od žene koju vole.

Ponosna sam na tebe

Osito (30) – “Volim kada je moja devojka iskreno zainteresovana za ono što radim, bez obzira da li se radi o novoj pesmi koju sam napisao ili o opremi s kojom radim”.

Sviđaju mi se tvoji prijatelji

Kevin (29) – “Ok, znam da su moji prijatelji pravi klovnovi. Ali ako se ona zaista potrudi da ih upozna i kaže mi da joj se sviđaju, to mi mnogo znači”, piše yourtango.com, a prenosi Objektiv.

Izlazak je bio divan

Frenk (35) – “Planiranje izlaska ponekad može biti veoma naporno. I kada mi ona kaže da sam sve uradio savršeno i da se odlično provela, imam utisak da sam sve odradio baš kako treba”.

Ti si najbolji u … (dopuni prazninu)

Rob (30) – “Muškarci su rođeni takmičari i kada vam devojka kaže da ste najbolji u nečemu… ljubljenju, masaži… To govori mnogo toga jer se osećate unikatni i različiti od drugih muškaraca”.

Ti si zgodan

Kad (30) – “Ne znam zašto, ali kada mi žena kaže da sam zgodan, to je sve što treba da uradi. Šteta što se ta reč ne koristi češće”.

Zbog tebe se osećam sigurnom

Džejms (30) – “Kratko i jasno, ali ovo je važnije od svega i zbog toga se osećam kao suoperheroj”.

Šta bih radila bez tebe?

Sem (32) – “Ove reči naročito prijaju nakon što otvorim teglu ili dohvatim nešto sa police koju ona ne može da dosegne. Znam da žene insistiraju na nezavisnosti, ali i muškarcima je potrebno da se povremeno osećaju potrebnim”.

Volim da provodim vreme s tobom

Patrik (37) – “Lepo je čuti da ste vi ta osoba s kojom ona želi da provodi sve svoje vreme”.

Ti si stvarno zabavan

Terens (31) – “Ako mogu da joj izmamim osemh ili da je nateram da se smeje na sav glas, to je za mene najveći kompliment”.

#Ljubav

#Muškarci