AKTUELNO

U želji da se dopadnemo muškarcima, mi, žene ponekad se previše opterećujemo trivijalnostima i polažemo preveliku pažnju na neke stvari koje oni zapravo i ne primete.

Međutim, postoje stvari koje, ne samo da će ih primetiti, nego ih mogu i odbiti!

Previše šminke

Foto: Pixabay.com

Sigurni smo da ste ovo već znale, ali i da uvek pronađete savršen izgovor zbog kojeg ipak morate da stavite malo jaču šminku, ali devojke, zapamtite, muškarci vole kada žena nema šminku na licu. I dok vi same za sebe ne mislite da ste lepe bez šminke, muškarac neće ocenjivati vašu lepotu, već će biti ponosan što nemate šminku.

Prejak parfem

Foto: Pixabay.com

Svi znamo da čulo mirisa budi ostale osete i nadražaje, ali ukoliko je vaš parfem previše jak delovaće uznemirujuće na vašeg partnera, čime ćete postići upravo suprotan efekat. Zato devojke, kada želite da ostavite utisak nemojte preterivati sa parfemom.

Izbegavajte solarijum

Foto: Unsplash.com

Koliko god mislile da će vam preplanuli ten bolje stajati nego prirodan ten, varate se. Statistika je pokazala da je muškarcima izuzetno odbojno kada vide devojku koja je preterala sa izlaganjem solarijumu. Preplanulost ionako nije u trendu već nekoliko sezona.

Autor: Pink.rs

#Parfem

#žene