AKTUELNO

Devojka je na Redditu objavila jednu neobičnu priču.

Dečko ju je ostavio jer je mislio da ga vara, a ona je u stvari izmišljala da ide u prodavnicu ili obavlja razne poslove kako bi mogla da u miru jede pileće medaljone u Mekdonaldsu. Njen je dečko vegan, a i ona je pristala da postane veganka kad su se zajedno useljavali, ali ipak nije mogla da izdrži bez mesa.

Devojka kaže da je krišom jela meso jer nije želela da razočara partnera, a za svoje posete Mekdonaldsu najmanje dvaput nedeljno smišljala je razne izgovore. Usput bi, kako je sama priznala, kupila po nekoliko stvari u prodavnici, kako bi imala alibi.

„Na putu kući svratila bih u prodavnicu i kupila nekoliko namirnica koje nam uopšte nisu bile potrebne, kako bih bila uverljivija. Mesecima sam to radila, pa je vremenom počeo da sumnja. Juče je poludeo i optužio me da ga varam jer često odlazim od kuće i ne dam mu da ide sa mnom“, objasnila je ona.

Dečko je raskinuo sa njom, a ona kaže da mu je sve priznala, ali da joj ne veruje.

Foto: Unsplash.com

„Misli da lažem da idem u Mekdonalds i ubeđen je da spavam sa drugim. Kako da mu dokažem da ga nisam varala? Nikad nisam mislila da ćemo raskinuti zbog ovakve gluposti“, zaključila je.

Devojka je očajna zbog ovakve situacije, a korisnicima Reddita je sve to bilo neverovatno smešna.

„Umirem od smeha, ali razumem njegovu sumnju“, „Naravno da ne izgleda dobro kada izlaziš iz kuće i ne daš mu da ide sa tobom“, komentarisali su.

Drugi kažu da ne razumeju zašto je to krila od svog dečka, a neki smatraju i da je opravdano što ju je ostavio jer ga je lagala.

„Iskrenost je ključ uspešne veze. Kada nešto radiš partneru iza leđa, obično se to sazna. Nauči lekciju iz ovoga i pokušaj da budeš iskrena u novoj vezi jer laganje dovodi samo do patnje“, poručila joj je jedna korisnica.

#Ljubav

#Prevara