AKTUELNO

Nova opcija koja će vam pomoći da pronađete nove signale, a možda osetite i vibraciju!

Kako je pandemija koronavirusa sprečila mnoga društvena okupljanja, teže je bilo naći partnera u prethodnom periodu nego što je to inače slučaj.

Među njima je svakako i Tinder koji je veoma popularan i u Srbiji, a sada će se korisnici koji su ispali iz takta ili forme obradovati novinama ove aplikacije. Naime, Tinder će pokrenuti novi kviz kako bi olakšao korisnicima da imaju o čemu da razgovaraju, ili prosto lakše da se "probije led".

Tinder ove kvizove naziva Vibes, a pitanja će se pojavljivati jednom nedeljno. Pitanja su veoma jednostavna, te čisto služe da izvuku iz korisnika neke najobičnije informacije kao da li kasni na sastanke, da li uživa u pikniku i druge slične stvari. Odgovori korisnika na ova pitanja će biti dostupna na njihovim profilima, dok će moći da ih vide i drugi ljudi koji su se podvrgnuli kvizu, a ukoliko se dva korisnika spoje, to jest mečuju, njihovi odgovori će se pojaviti u zajedničkoj sobi za razgovor, odnosno četu.

Nakon što odgovorite na nekoliko pitanja, Vibes će se nalaziti na vašem profilu naredna 72 sata, a posebna animacija će se stvoriti ukoliko budete imali ista interesovanja sa drugim korisnikom. Jednom kada nestanu ta pitanja sa vašeg profila, možete već sledeće nedelje da učestvujete u novom "kvizu", sa novim pitanjima i novim odgovorima, prenosi The Verge.