AKTUELNO

Muškarci bi rado postavili ženama ovih PET pitanja o seksu, ali se ne usuđuju

Iako se znatno češće nego žene ponašaju kao "doktori za seks", muškarci uglavnom jednako nemaju pojma kako da zadovolje suprotni pol.

Pravim muškarcima je, zapravo, mnogo više stalo do toga da ženi pruže užitak, zbog čega ih jako zanimaju odgovori na sledeća pitanja koja se ipak ne usuđuju da postave:

Koliko često žene razmišljaju o seksu?

Istraživanje koje je nedavno sprovela online dejting stranica "Illicit Encounters" pokazalo je da žene na seks pomisle oko 18 puta na dan, odnosno svaki 51 minut, ako se računa da spavaju osam sati dnevno.

Naravno, to varira od žene do žene, a zavisi i od brojnih drugih činilaca, poput, na primer, menstrualnog ciklusa tokom kojeg se žensko raspoloženje za seks, kao i za bilo kakve druge aktivnosti, može promeniti u sekundi.

Kakav je osećaj imati višestruke orgazme?

Muškarci ovo definitivno ne mogu da zamisle, a većina njih bi to rado iskusila. A osećaj je tačno onakav kako i zvuči - višestruke navale uzbuđenja jedna za drugom, od kojih vam se ponekad čini kao da ćete se onesvestiti.

Foto: Unsplash.com

Zašto žene vole da budu gore?

Iz istog razloga kao i muškarci: da se osećaju moćnije i preuzmu kontrolu.

Kako otkriti na šta se žena pali?

Vrlo jednostavno! Ženu s kojom ste intimni najbolje bi bilo direktno da pitate šta je uzbuđuje. Tako ćete biti srećniji i vi i ona! Ako vam je to, pak, neugodno, onda možete i po nekim njenim pokretima da shvatite šta joj se sviđa, a šta ne. Ako tokom seksa počne da se odmiče od vas, znači da joj neka poza ili pokret ne odgovaraju, i obratno - ako počne da vam se približava još više, znači da u nečemu zaista uživa.

Da li žene zaista glume orgazme?

Ovo je pitanje koje muškarce drži budnima noću, a odgovor na njega je: da! Gotovo svaka žena je barem jednom odglumila orgazam, ako frajer nije bio dovoljno dobar u krevetu ili ako jednostavno nije bila posve raspoložena za seks. S druge strane, svakoj ženi bi bilo draže da to nikada ne mora da radi, jer i žene uživaju u orgazmu baš kao i muškarci.

#Seks

#žene