AKTUELNO

Pametna, seksi i s dobrim smislom za humor – to su najčešće osobine koje muškarci traže u savršenoj ženi. Ali nije sve tako jednostavno, kako tvrde čitaoci portala Women’s Health.

Muškarci su u stvarnosti podelili svoje viđenje idealne žene.

- Moja idealna žena je jedinstvena. Ona ne „strči“ iz mase, ali njen smisao za humor, osmeh i interesi je izdvajaju od svih drugih.
Ona voli da se druži, ali i tačno zna kad mi treba prostora.

- Moja žena iz snova je lepa, nezavisna i pravi izazov za mene.
Ona je direktna i iskrena jer je to najvažnije za našu komunikaciju. Tražim ženu koja žudi za novim stvarima i koja će mene izvući iz uljuljkane svakodnevice. Ako je sve to i još voli da jede i putuje – takav bi tip žene bio idealan za mene.

- Uvek sam cenio spremnost na kompromis jer je to temelj dobre veze. Osim toga u idealnoj ženi tražim saputnika koji deli moja uverenja i moralne vrednosti.

- Tražim nekoga koga krasi poniznost, ali i istovremeno je dovoljno samopouzdana da se istakne među drugima.

- Ne želim žensku verziju sebe, već nekoga ko će deliti moje interese. Iako možda zvuči kao kliše, tražim nekoga s kim bih rado zaglavio na pustom ostrvu, jer na kraju krajeva to je brak.

- Idealna žena zna da se brine za sebe, snažna je i ne ponaša se kao dete. Ona se odlično slaže s mojim prijateljima, podupire me i uživa u sličnim aktivnostima kao i ja.

Foto: Pexels

- Može me privući devojka koja je ambiciozna i ima jasne ciljeve u životu. Ona ne sedi kod kuće i ovisi od svog muškarca, već je odličan radnik. Takva je žena puna podrške i jednostavno zaslužuje sve što poželi.

- Kad sam tražio idealnu ženu, najvažnije mi je bilo da je odana, zgodna, zabavna i ima velike grudi. Zasad sam pronašao ženu s tri od četiri navedene osobine. Pored toga, želeo sam nekoga ko će biti dobar roditelj i kojem će raspored dopustiti porodični život. Važno je da uživa u mojoj porodici jednako kao što bih ja u društvu njene.

- Idealna žena je racionalna i ne zaključuje napretek. Ona je otvorena prema drugim kulturama i tradicijama. Razume moj smisao za humor i veruje da prava ljubav zaista postoji. Žena iz snova je dobra prema svima, inteligentna i dobro se snalazi u najrazličitijim situacijama.

- Pronašao sam ženu koja me nadopunjuje. U područjima u kojima sam ja slab, ona je snažna. To je velik posao, ali ona se odlično snalazi.

- Volim svoju devojku zato što kraj nje mogu biti svoj. Čak i kad sam je prvi put video, a nismo progovorili ni reči, znao sam da je ona prava. Najviše od svega sviđa mi se što podupire moje odluke i pomaže da se iz njih izrodi nešto veće.

#Muškarac

#Žena