AKTUELNO

Stručnjak za romantične sastanke Simon Grosman podelila je na Tiktoku iskustvo nakon što ju je stranac pozvao da izađu, a sve je učinio kako treba.

U videu koji je pregledan više od 240.000 puta, Simon je otkrila da joj je, dok je čekala prijateljicu u parku, prišao muškarac i pozvao je na sastanak. Nije otkrila je li mu dala broj ili ne, ali je pohvalila njegovu uspešnu metodu prilaska ženi i suptilnog pokušaja zavođenja. "Nisam se osećala nelagodno. Osećala sam se kao da poštuje moj prostor, ni na koji način nije bio drzak", rekla je Simon.

Foto: Unsplash.com

Njegova uvodna rečenica takođe je dobro prošla kod Simon jer je pohvalio njenu "energiju", a ne njeno telo ili izgled. Simon je dodala da joj je ostavio prostor da "izađe" u slučaju da nije zainteresovana za razgovor. Dečko je sačekao da se pojavi i njena drugarica, pre nego što je zatražio njen broj.

Foto: Unsplash.com

"Sigurna sam da je intuitivno znao da bih se osećala sigurnije kad bih mu rekla da ili ne, jer je moja prijateljica bila tamo i svedočila celoj stvari", dodala je. Naglasila je kako je to iskustvo dobar primer pristupa ženi koju želite da pozvete na sastanak.