AKTUELNO

Boginja lepote i ljubavi seli se iz Lava u sazvežđe Device, a to će nekima doneti nove ljubavne izazove.

Planeta ljubavi i lepote, Venera, zaigraće svoj magični ples u sazvežđu Device od 21. jula, a astrolozi tvrde da će neki horoskopski znaci osetiti njen uticaj naročito na polju ljubavi.

Ova planeta donosi zadovoljstvo i sklad u emotivnim odnosima, a ovog puta uticaće na ljubav posebno kod pripadnika tri znaka Zodijaka.

BikDok je Venera u Devici možete da osetite euforiju, ali ćete shvatiti i da su vam potrebne promene.

I pored toga što ste već dugo u periodu kada vam nije do ljubavi, Venara vam donosi polet i promenu načina razmišljanja, ali i suptilnija i dublja osećanja.

Ukoliko ste već u dugoj vezi ili braku, pa ste se malo zasitili jedno drugog ili ste imali kratku krizu u odnosu, od 21. jula možete da očekujete da ćete rešiti sve trzavice koje ste do sada imali sa partnerom.

Stalo vam je da se vaš emotivni odnos održi i daćete sve od sebe da nesuglasice postanu prošlost. Ovo je momenat kada ćete i partner i vi dokazati jedno drugom da vam je veza bazirana na poštovanju i lojalnosti.

Posle ove spoznaje vaš odnos će se transformisati, osetićete bliskost kakvu niste nikada ranije imali.Slobodni Bikovi bi mogli baš u ovom periodu da upoznaju nekog koga čekaju celog života.

Devica

Dok je u vašem sazvežđu, Venera će se vas blagosloviti ljubavnim odnosima kakve priželjkujete.

Vi ćete insistirati na iskrenosti u odnosu i dobićete je.

Više ne vidite svrhu u “guranju” stvari pod tepih i bićete uporni da neke situacije razrešite zauvek kako se ne bi ponavljale.Ne možete da podnesete kad se vaš partner zgrči u svet tihog ništavila, u koji se povremeno povlači.

On će pristati na vaš uslov da se "otvori" i razgovara, jer mu je stalo do vas i vaše veze, ali i još boljeg odnosa.

Vaša romantična veza će napredovati tokom ovog perioda, a sve zato što to vi ozbiljno želite. Device će u ovom periodu moći da ostvare sve što zamisle.

Jarac

Jarčevi su poznati kao vrlo izbirljivi kada su u pitanju partneri za ljuzbav, a naročito onu za “do kraja života”.

Oni uvek traže najbolje i nemaju problem s tim što će neko reći da su snobovi. Zanimljivo je da će vam takav stav podržati i nebo dok je Venera u sazvežđu Device.

Budući da ste spremni da uložite vreme i trud da nadogradite svoj romantični život, ne smeta vam ako morate da provedete nekoliko dana paklene introspekcije, a takođe smatrate da i vaš partner mora da prođe kroz neke promene.

U ovom periodu stabilizovaćete svoj emotivni život i otići korak dalje u odnosu sa partnerom.

Autor: