AKTUELNO

Imajte u vidu da bi neki vaši postupci i reči mogli da naiđu na neodobravanje.

Osvajanje nekoga ko je nedavno izašao iz veze je prilično osetljiv posao. Osobe koje su nedavno prošle kroz težak raskid su osetljive i potrebno im je vreme da prebole bivšu ljubav. Posebno im je potreban period da uđu u nov odnos.

Ipak, ako ste naišli na upravo takvu osobu i ona vam okupira misli, a vi želite da pokušate da je osvojite, pratite ove savete.

Imajte u vidu da bi neki vaši postupci i reči mogli da naiđu na neodobravanje, jer je ta osoba povređena, ali ova tri poteza će joj sigurno staviti do znanja da vam je do nje stalo.

Slušajte

Dajte joj vremena da se oporavi. Posle raskida njoj treba neko kome može da veruje i kome se može poveriti. Budite joj rame za plakanje i strpljivo je slušajte.

Izađite sa vašim prijateljima

Dani posle raskida sigurno nisu pravi period da je pozovete na sastanak. Zato je pozovite da izađe sa vama i vašim prijateljima. To ne mora biti noćni izlazak, može biti odlazak na piće u toku dana ili izlet u prirodi.

Budite strpljivi

Ne požurujte je da izađe sa vama. Budite strpljivi i pokažite razumevanje za tešku fazu kroz koju prolazi. Pustite je da pravilno zaleči stare rane i stavi tačku na prethodni odnos. Tako će i odnos sa vama biti mnogo kvalitetniji. Ovaj potez je ključan, niko ne voli da bude prisiljavan ni na šta.

Autor: