AKTUELNO

Postoje tri znaka koja ne znaju za hrabrost i nikada vam neće priteći u pomoć.

Na njih se nikada nemojte osloniti! Hrabrost je ono što veliča čoveka. Prema horoskopu ovo su znaci koji su sve samo ne hrabri. Oni su prave kukavice!

Strelac

U principu najveći optimista, šaljivdžija, osoba koja ima širok osmeh i dobru dušu. Ali, njegova hrabrost gotovo da ne postoji. On je tu za zabavau, provod, putovanje ali kada treba da pokaže jačinu, da zalegne za partnera ili prijatelja ili kada je neka ozbiljno stresna situacija tada Strelac ne postoji. Ne zato što je loš već zato što njegov emotivno mentalni sklop to ne može da izdrži. Jednostavno uplaši se i povlači se.

Strelac je tu za zabavu, ali kada zagusti...

Škorpija

Izuzetno hrabar znak, ali samo za sebe! Ona je jednostavno takva. U principu ona ne voli baš puno ljude. Voli samo "svoje"ljude. a tu spadaju emotivni partner i deca. Tu se završava njen krug ljudi.

Sa jakom intuicijom nepogrešivo zna i oseća kada je opasnost, ali to koristi selektivno. Čak ni svom emotivnom partneru neće priteći u pomoć ako samo pomisli da je i delić nje ugožen.

Ribe

Izuzetno meka i nežna bića. Međutim, pošto su promeljivi znak takva je i njihova hrabrost. Vole ljude, imaju empatiju zanju da osete strah i nepovoljnu situaciju ali nikada neće biti tu za vas kada su vam najpotrebniji.

Neće biti tu da pokažu svoju hrabrost, da stoje rame u rame uz vas kao što bi jedan Ovan ili Lav bezpogovora uradili čak i na njihovu štetu. Ribe nemaju tu emotivnu i fizičku hrabrost. One nisu kapacitet za to, jednostavno se povuku...

Autor: