AKTUELNO

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola zapravo i ne vide ono što žene percipiraju kao mane. Evo šta sve im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

1. Ostani kul.

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njihovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se, pa ne mogu ni da razmišljaju trezveno. Kako ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu trude se da ostanu kul i pribrani. A zapravo…

2. Pokušaj da izdržiš…

Muškarci postižu orgazam brže od žena. To znači da se oni moraju dodatno potruditi da svoje zadovoljstvo odlože kako bi uživanje bilo obostrano. Zato, čak i onda kada bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da prate sporiji ritam uz koji će uspeti u nameri da istovremeno kad i žena dožive vrhunac.

3. Kad bih samo znao šta želi…

Nemojte da se ustručavate da svom muškarcu pokažete šta je to što želite. Njihov posao bi bio mnogo lakši kada bi im žene dale povratnu informaciju. Šapnite mu na uho svoje želje, pomerajte njegove ruke tamo gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega bi se ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško mogu da shvate ženske „kočnice“ kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može da se u potpunost opustiti, pravi muškarac treba da učini sve da se žena oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo i ne smetaju, naprotiv, drago im je kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Autor:

#Seks

#Žena