AKTUELNO

Ključ svake veze, kako je već dobro poznato, je komunikacija. Ipak, postoje neke stvari koje nikako ne treba otkriti partneru.

Vaše lozinke

Ovde se pre svega misli na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno te može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da deli svoje lozinke s vama. Uvek je bolje verovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni da sadašnjem partneru otkrijete koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora da zna su detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle da probude nesigurnost i ljubomoru u njemu pa imajte to na umu, pre nego se otvorite o toj temi.

Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli da pametuje, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem… priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osetiti rastrzano, kao da mora da bira. Šta god da morate da uradite kada je njegova porodica u pitanju, uradite sa smeškom, a dalje po svome.

Autor:

#Ljubav

#Partner