AKTUELNO

Bolji su u krevetu, verniji i emocionalno dostupniji

Bogata udaja nije na dobrom glasu, a jedan od razloga može da bude i  istraživanje centra "Pev Risrč" koje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, verniji i emocionalno dostupniji.

Foto: Pexels

Muškarci koji nemaju velika primanja nemaju ni velikog izbora, oni prosto moraju da budu sjajni u krevetu. Što manje novaca, to više vernosti, orgazama i sreće, kažu rezultati istraživanja, a slično misli i profesor Galinski sa Univerziteta Čikago koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemerni u poređenju s bogatijima.

Muškarci srednjih primanja po pravilu su ljubazniji s nepoznatim ljudima koje tek upoznaju od bogatih, jer pri upoznavanju redovno koriste osmeh i kontakt očima, a bili su i raspoloženiji za razgovor.

Očekivano, bogatiji su u prvim kontaktima grublji i bahatiji, jer često veruju da im nisu potrebna nova poznanstva, dok oni skromnijeg statusa traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima .Stoga, dame, ako birate između zgodnog muškarca sa srednjim primanjima i onog drugog s više novaca, razmislite još jednom.

Autor: Pink.rs

#Seks