AKTUELNO

Ponekad nam se čini da je sva zabava van kuće.

I zaista priroda i druženje sa prijateljima imaju svojih čari, ali ne treba zaboraviti da kada kraj sebe imate svoju voljenu osobu, vi zapravo imate najboljeg partnera za bilo koju aktivnost, van i unutar kuće. Odlasci u restorane, na projekcije filmova, bazene i druga mesta koja nude zabavu mogu vas izlagati trošku na koji možda trenutno niste spremni.

S druge strane ako imate ideju kako da se zabavite kod kuće uštedećete sav taj novac, za možda neko lepo potovanje u dvoje. Danas smo tu da vas inspirišemo i pomognemo vam da pronađete neku zanimljivu aktivnost za vas i vašeg supruga, koju možete raditi kod kuće.

NAPARVITE MARATON U IGRANJU VIDEO IGARA

Većina muškaraca voli video igre (bez obzira na njihove godine), pa je jedna od aktivnosti koje vam predlažemo upravo maraton u igranju video igara. Vama možda ovo ne ide baš najbolje od ruke, ali uz njegovu podršku i zajedničkim snagama verovatno ćete biti odličan tim i pobedićete računar.

Foto: Unsplash.com

DOVEDITE SVOJE TELO U FORMU KOD KUĆE

Da li potajno oboje želite da se vratite u formu, ali nikako da pronađete vremena da odete u teretanu? Sa rutinom vežbanja možete da započnete i kod kuće. Najbolje od svega je što ćete kraj sebe imati najveću moguću podršku. Ne budite oštri prema sebi i krenite lagano uz nekoliko trbušnjaka i sklekova.

Foto: Pixabay.com

ORGANIZUJTE TAKMIČENJE U KULINARSTVU

Da li u frižideru imate gomilu namirnica koje bi trebalo potrošiti u kratkom roku? Zašto ne biste napravili takmičenje u kulinarskim veštinama, koristeći pri tom samo sastojke koje imate u kuhinji. Na kraju možete čak i da pozovete prijatelje na večeru, pa zajedno procenite ko je veštiji.

Foto: Pixabay.com

NAPRAVITE JEDINSTVENU SERIJU FOTOGRAFIJA

Ako ste raspoloženi za malo dobre zabave i gomilu smeha, obucite se izazovno, napravite neku ludu frizuru i našminkajte se upečatljivo a vašem voljenom dajte u ruke fotoaparat. On može da bude vaš lični fotograf a vi njegov model. Ne morate biti previše ozbiljni, niti imati stav manekenke, dovoljno će biti da budete dobro raspoloženi.

#Kuća

#ZABAVA

#aktivnosti