AKTUELNO

Filmski festival u Veneciji zasigurno će ostati upamćen po neverovatnom poljupcu Džesike Častejn i Oskar Ajzaka, jer je internet preplavljen scenom koja se stalno ponavlja, a javnost je načisto poludela.

Glumački par je prošetao crvenim tepihom kako bi promovisali svoju novu seriju "Scene iz braka".

Dok su pozirali za fotografije, Ajzak je maksimalno iskoristio trenutak uhvativši Džesiku za ruku i poljubivši je u ruku. Kao odgovor, glumica je zabacila glavu smejući se.

Povodom ovog trenutka glumica je rekla da je sve to samo produžetak njihove hemije na ekranu.

Džesika je zatim na svom Tviter profilu podelila fotografiju Gomez Adams iz porodice Adams kako ljubi ruku Mortiši Adams, uz natpis sa đavolskim emoudžijem i datumom izlaska njihove serije.

Džesika i Ajzak su zapravo prijatelji više od dvadeset godina, a zajedno su studirali na Džulijardu.

Oboje su u srećnom braku, glumica se 2017. venčala sa modnim direktorom Đan Lukom de Preposulo, sa kojim ima dvoje dece, a Ajzak je, takođe u braku od 2017. sa scenaristkinjom Elvirom Lind, a svoje drugo dete su dobili 2019. godine.

- Činjenica da možemo reći jedno drugom šta god želimo, možemo da se raspravljamo, veoma smo slobodni. Mi pristupamo stvarima na vrlo sličan način - rekao je Ajzak 2014. godine za "USA Today", kada je snimao film sa Džesikom.

Trik je u efektu usporenog kretanja
Izgleda da je trik u efekatu usporenog kretanja, a Džesika je istakla kako je uvek sve super seksi na usporenom snimku.

Ako i dalje pokušavate da dešifrujete zašto bi Ajzak njuškao ispod pazuha na crvenom tepihu lepu glumicu, ona je objasnila da je on zaista hteo da je poljubi blizu lakta, ali ona se okrenula da ga zagrli u isto vreme.

"Napravio je šalu od toga", rekla je, napominjući da se na snimku vidi kako se smeši.

Činjenica je da obožavatelji uživaju u ovom trenutku.

- Svi smo tako dugo bili zaključani u svojim kućama, kada je ovaj video postao viralni, rekla sam da je ljudima ipak potrebno da vide kako se ljudi dodiruju - rekla je Častejn za "Today".

Autor: