AKTUELNO

U knjizi "Decode Your Dream" psiholog Ijan Volas piše o značenjima se*sualnih snova.

Snovi su refleksija naše ličnosti

On kaže da ljubavni snovi nude dublje razumevanje onoga što u životu najviše želite, dok se u seksualnim snovima radi o prihvatanju tih strasti.

Nemojte uzimati injekcije za bolne zglobove, postoji prirodno rešenje..!

Psiholog u knjizi objašnjava šta vaši seksi snovi govore o vama.

Seks na čudnim mestima

Ako sanjate seks na čudnim mestima to sugeriše da se u vašem svakodnevnom životu dogodila neobična situacija. Ova okolnost pruža vam priliku da iskoristite svoje kreativne talente i strast u svežem, uznemirujuće nepoznatom kontekstu.

Strastveno ljubljenje

U snovima, usta simbolizuju koliko se osećate sigurni u izražavanje iskrenog mišljenja. Iako partner sa kojim se ljubite može imati neki simbolički značaj, san se zapravo odnosi na povezivanje sa samim sobom i shvatanje da ste u stanju jasno da izrazite ono što želite, umesto da to zamaglite.

Zabranjene stvari

Ako sanjate da lutate s nekim, ili negde, što ne biste smeli, to sugeriše da se osećate sprečeno u razvijanju određenog kreativnog talenta u svom životu. Često su razlog ljudi koji su ljubomorni na vaše veštine i žele zaustaviti vaš napredak.

Povratak bivšima

Sanjanje bivših pokazuje da postajete svesni prilike da se ponovno povežete sa zanimanjem ili poslom koji vam se nekad jako sviđao.

Misteriozni ljubavnik

Pojavljuje se naizgled savršeni ljubavnik više puta u vašim snovima i nestaje baš kada mu se želite približiti? To pokazuje da na svoje kreativne sposobnosti gledate kao na talente koji dolaze i odlaze, a ne na stvari na koje se možete pozvati kad vam zatrebaju.

Pogrešan ljubavnik

Sanjanje da ste s nekim iako u dubini duše znate da nije za vas, to sugeriše da koristite kreativnost i strast za postizanje uspešnog ishoda, ali da vaše srce nije istinski uključeno.

Obično je to znak da koristite svoju energiju kako biste ugodili drugoj osobi. Trebali biste usmeriti svoj talent za nešto što zaista želite za sebe, piše The Sun.

Orgije

Ako sanjate da učestvujete u orgijama to ukazuje da vam se u životu može dogoditi prilika da svoje kreativne talente podelite s nizom drugih ljudi.

Iako s njima možda nećete začeti nove ideje, to će proširiti vaše razumijevanje raspona kreativnih procesa koje koriste drugi.