AKTUELNO

Neki horoskopski znakovi ne znaju da uživaju u onome što imaju, već uvek traže nešto više.

Astrolozi tvrde da je mnogo toga određeno vremenom i časom u kome smo rođeni, kao i sazvežđem, ali i rasporedom planeta. Od toga kom sazvežđu pripadamo po rođenju, može da zavisi i to koliko smo sposobni da budemo srećni i zadovoljni.

Poznavaoci Zodijaka tvrde da postoji pet znakova koji nikada nisu potpuno zadovoljni i kojima uvek nešto nedostaje.

1. Strelac

Ovaj horoskopski znak uvek traži izazov i ako nemaju neko dešavanje i nešto što će im privući pažnju, oni će kukati da im je užasno dosadno. Njima je uvek potrebno nešto drugačije i neočekivano.

Ne podnose rutinu, a kada upadnu u kolotečinu postaju frustrirani.

2. Jarac

Najčešći uzrok nezadovoljstva Jačeva dolazi zbog toga što nikada nisu zadovoljni finansijskom situacijom, ma koliko novca da imaju. Nikad se ne osećaju kao da imaju dovoljno novca za štednju i uvek bi hteli da imaju više. Istina je da su Jarčevi veliki radnici, kao i da uvek štede kako bi imali što više para na gomili.

Oni su ljudi koji nikada ne umeju da cene to što već imaju.

3. Ovan

Ovnove je teško zadovoljiti, jer uvek traže nešto novo - veće uzbuđenje, izazov ili bar test koji je nemoguće rešiti.

Jedan od načina kako prepoznati nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome kako sanja da je negde daleko ili da radi nešto drugo. Ono što imaju upravo sada njima nikada nije dovoljno ni zadovoljavajuće. Ne umeju da uživaju u trenutku.

4. Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju sebi da predugo uživaju u njima. Kada nemaju nove ideje, osećaju se beskorisno. Oni jedini smisao vide u stalnom upoznavanju novih ljudi.

Ako ne pokreću promene ili ne uče nove stvari, Blizanci će se osećati zarobljeno i nezadovoljno.

5. Vodolije

Vodolije kratko uživaju u zadovoljstvima. Pošto postignu cilj, brzo će postaviti novi. Pripadnici ovog znaka su specifični po tome što ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, dosađuju se i imaju manjak energije.

Autor: