AKTUELNO

Odluka o tome sa kime ćete provesti ostatak života jedna je od najvažnijih koje ćete ikada doneti.

U filmovima često gledamo scene o fatalnim ljubavima koje se dogode na prvi pogled. Svi smo mi nekada maštali o takvim vezama, međutim, u toku života nam se dogode i prolazne ljubavi kako bismo naučili šta nam odgovara ili, pak, ne.

Zbog brojnih ljubavnih brodoloma, nekada ne možemo da vidimo da pored sebe imamo osobu za ceo život.

Ukoliko mislite da ste pronašli svoje mesto u tuđem srcu, ali još uvek niste sasvim sigurni u to, pogledajte da li u vašoj vezi prepoznajete znakove koje stručnjaci za veze izdvajaju kao najbitnije.

1. Zajedno stvarate svoj svet

Naravno, može biti zabavno ležati u krevetu i gledati filmove, ali je najlepše kada stvorite nešto u čemu zajedno uživate. Vi i vaš partner imate svoje male rituale i vreme koje provodite na samo vama poznat način. Ne dozvoljate nikome da remeti vaše trenutke mira koje ste svojim trudom i ljubavlju napravili.

2. Dopuštate da vidi vaše trenutke slabosti

Iako je partner tu za vas kada ste srećni, pitanje je da li će biti tu kada ne ide sve po planu. U trenucima nemira i tuge, potrebna vam je pružena ruka i rame za plakanje.


Ako imate tu osobu kojoj je dozvoljeno da bude prisutna kada plačete ili u bilo kojim drugim trenucima slabosti, onda ste srećan i voljen čovek.

3. Voli vaše vrline i mane

Veza sa nekim podrazumeva bliskost, što znači da bi trebalo da vas partner poznaje bolje od svih, a i vi njega. Ako pored sebe imate partnera koji ne očekuje da budete savršeni, onda je on onaj pravi.

U suprotnom, ako očekuje savršenstvo, on nije za vas.

4. Tajne ne postoje

U vašem odnosu se sve maske pale na pod i ne postoji stvar koju vaš partner ne zna o vama. Kad osetite da nekoj osobi možete da kažete i one najveće tajne i da otvorite dušu kao nikome ranije, znaćete da je to prava ljubav.

Autor: