AKTUELNO

Zašto ga toliko vole?

U mislima većine muškaraca analni seks je najslađi mogući začin seksualnog života, a evo i zašto:

1. Analni je seks potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.

2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svetu redovno čine. Analni seks nije nešto što je uvek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele.

3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije toliko šokantan, ali je taman dovoljno tabu-tema jer nije uobičajen. A zato što deluje pomalo „zloćasto“, odmah je i privlačniji muškarcima.

4. Nije svako doživeo to iskustvo, baš kao ni penjanje na Mont Everest. Više ljudi je isprobalo analni seks nego što ih se popelo na najvišu planinu na svetu, ali razumete šta mislimo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

5. S obzirom na sve što smo prethodno naveli i što analni seks čini nečim retkim u seksualnim vezama, muškarci ga ponekad žele isprobati baš zbog toga. Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da se mogu iskreno pohvaliti da su ga i oni (bar jednom) probali.

Autor:

#Seks