AKTUELNO

Vikend horoskop pojedinim horoskopskim znakovima donosi razjašnjenje situacija koje su ih mučile protekle nedelje.

Predstojeći vikend, razrešiće mnoge neprijatne situacije pojedinim znkovim, koje su ih mučile u proteklom periodu.

Ovan
Povedite računa na poslu kome se poveravate. Isto tako ne preuzimajte sav posao na vas. Sasvim je u redu reći ja to ne mogu. Dane vikenda posvetite voljenoj osobi.

Bik
Stvari na poslu se ne odvijaju u vašu korist. Poslušajte savet starijeg kolege. U subotu i nedelju ugostite prijatelje i napunite se lepom enerijom.

Blizanci

Situacija na svim poljima je mirna. Ali vi ste na granici pucanja. Sada vas je stigao sav umor. Iskoristite vikend za mini odmor. Budite sebi na prvom mestu.

Rak
Porodični odnosi su navrhuncu tenzije. Vama ponestaje snage i najradije bi pobegli od svih ! Tako i uradite! Vikend neka bude samo za vas.

Lav
Vama je ova radna nedelja bila spektakularna. Zadovljni ste. I privatni život ima lepu energiju. Tako će te se osećati i za dane vikenda. Uživajte!

Devica

Koliko god se trudili neki ljudi će uvek biti ne zadovoljni. Nemojte trošiti vreme i energiju na njih već se posvetite lepim stvarima sada za vikend.


Vaga

Flert na poslu koji vam je u početku smetao sada počinje da vam prija. Razmislite da li je pametno mešati posao i strast?!

Škorpija

Polako se stišava ljubavna drama u vašem životu. Sada se okrenite sebi i na miru razmislite o svemu. Vikend provedite pored reke u šetnji.


Strelac
Veliki nemir osećate a ne znate uzrok. Jednostavno zamor tela i mozga. Nemojte ići preko svojih granica. Ako ste u prilici organizujte mini odmor.


Jarac
Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Nedelja za vama je bila lepa. Vikend iskoristite da izadjete jer se može desiti da upoznate jako zanimljivu osobu.

Vodolija

Ako ste želeli da neke svoje poslovne ideje iznesete pred kolege sada je pravo vreme. Samo još malo doradite plan i posle vikenda zakažite sastanak.


Ribe
Istinu koju čujete za vikend može vas povrediti. Ali to je samo vaša prva reakcija. Posle ćete uvideti da se stvari dešavaju sa razlogom i bićete zahvalni.

Autor: