AKTUELNO

Jedan neimenovani muškarac je priznao da je imao seksualni odnos sa učiteljicom koja mu je oduzela nevinost.

Ona je tada imao svega 14 godina, a ona 51. Danas kada je odrastao, shvatio je da je to bilo zlostavljanje.

S obzirom na to da je mogla da mu bude baka, ovog anonimnog čoveka, danas proganja što je na ovakav način izgubio nevinost.

Seks učenika i učiteljice

Stoga, odlučio je da pita stručnjaka za muško - ženske odnose za savet, prenosi Net.hr.

"Draga Didri, imao sam 14 godina kada sam izgubio nevinost sa svojom učiteljicom. Imala je 51 godinu. Sada imam 28 godina i nisam se osećao loše zbog toga sve dok mi se ćerka nedavno nije rodila. Tada sam shvatio da je to zlostavljanje deteta. U tom periodu sam bio napaljeni tinejdžer i mislio sam da znam šta radim. Dugo sam bio bolestan zbog lajmske bolesti i moja učiteljica mi je pomagala da to prebrodim. Mama nije znala ništa o tome da odlazim kod nje vikendom na dodatne sate, ali većinu vremena koje smo provodili, imali smo seks.

Zatim je dodao:

"Kada sad pomislim na to vreme, okreće mi se želudac. Razmišljam da li treba da kažem svojoj porodici, ali šta bi se dogodilo kada saznaju? Da li bi me moja devojka drugačije gledala ili moja prošlost treba da ostane daleko iza mene?"

Odgovor stručnjakinje "Činjenica da ste počeli da razmišljate o tome pokazuje da vam je potrebna pomoć da se pomirite sa zlostavljanjem i da odlučite da želite dalje. Možete u poverenju razgovarati sa nekim. Nije važno što se to dogodilo pre 14 godina. Ako odlučite da želite da isterate pravdu, još uvek možete u policiji da date izjavu, savetovala mu je stručnjakinja za odnose Didri, piše TheSun.