AKTUELNO

Jedna će vas posebno oduševiti!

Kako prolazi i prvi mesec u godini, a dolazi poseban mesec ljubavi, odlučili smo da istražimo koje se sve činjenice vezuju za osobe rođene u ovom najkraćem mesecu.

Uživajte i zabavite se!

Smirenije su

Dobra vest za sve vas ako treba da se porodite u februaru - bebe rođene u ovom mesecu su mnogo mirnije nego druga deca, a to dokazuje i jedno istraživanje koje je uključivalo 400 osoba. Oni koji su rođeni na zimu su smireniji, imaju manje promene raspoloženja i ne previše burne reakcije.

Foto: Pixabay.com

U dobrom su društvu

Februarska deca dele mesec rođenja sa nekoliko poznatih osoba koje važe za "kul" i dobre ljude. Na primer, tu su Dru Barimur, Majkl Džordan, Šeril Krou i Dženifer Aniston. Šta vam to govori? Da će vaše dete možda postati slavna zvezda.

Velike su verovatnoće da će biti poznati

Ova činjenica se nadovezuje na prethodnu. Jedna studija je otkrila da osobe rođene u znaku Vodolije imaju veće šanse da postanu poznate, dok je druga otkrila da februarska deca imaju tendenciju da postanu umetnici.

"Prestupne" bebe su vrlo posebne

Šanse da se beba rodi na 29. februar su 1:1641 (ili 0.068%), što je neverovatno retko. Ako je rođendan vašeg deteta tada (ili ste vi rođeni na ovaj datum), onda ste i vi ili vaše dete baš posebni.

Vodolije ili Ribe

Ona deca koja se rode u znaku Vodolije (od 20. januara do 18. februara) su nezavisne, bistre i kreativne, dok su Ribe (od 19. februara do 20. marta) poznate po mašti, lojalnosti i saosećanju.

Pročitajte još: LOTUS POROĐAJ: Ne seku bebama pupčanu vrpcu, a evo kako to utiče na njih!

#Beba

#Februar

#Mesec

#Porođaj

'