AKTUELNO

Ajlajner je najefektniji način da istaknete oči i naglasite pogled, ali linija na kapku ne mora obavezno da bude crna, već i u nekoj drugoj boji.

Ajlajner je najefektniji način da istaknete oči i naglasite pogled, ali linija na kapku ne mora obavezno da bude crna, već i u nekoj drugoj boji. Vrlo lako i sami možete da napravite ovakav ajlajner koji će biti postojan ceo dan.

Potrebni su vam senka za oči u boji (po želji), a po želji takođe možete da se opredelite i za drugi sastojak ovog ajlajnera: gel sa aloe verom, bazu za šminku (prajmer) ili fiksator za šminku u spreju.

- Gel sa aloe verom Senku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu za rakiju i dodajte kap gela sa aloe verom. Četkicom izmešajte sastojke da dobijete ujednačenu smesu (ako je previše gusta, dodajte još gela i ajlajner je gotov).

- Prajmer Senku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu i dodajte kap prajmera. Četkicom izmešajte sastojke da dobijete ujednačenu smesu.

- Fiksator za šminku u spreju Senku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu i poprskajte sa malo fiksatora. Četkicom izmešajte sastojke dok ne dobijete ujednačenu smesu.

Savet: Ajlajner stavite u manju kutijicu (na primer, od grožđane masti) i nanesite četkicom. Možete i da operete stari aplikator od ajlajnera pa njime da izvlačite linije na kapcima.

Pročitajte još: Bez ovog sastojka tvoja koža NE MOŽE: Evo koje namirnice treba da jedeš da očuvaš vitalnost!

#Oči

#alajner

#šminka

'