AKTUELNO

Muškarcima je veoma teško da na prvi pogled prepoznaju koja će devojka biti dobra u krevetu.

Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smeška, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino i nežno.

Kako unapred mogu da prepoznaju da li je žena dobra u krevetu?

Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekujem, žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne , direktne i nisu stidljive, navode muškarci.

Da li je poljubac dobar pokazatelj?

Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa, smatraju pripadnici jačeg pola. Kako kažu, u većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac.

Priznaju, međutim, da su iskustva različita i da se dešavalo da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna, dok sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna.

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno pre seksa?

Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima, navode momci. Prema njihovom mišljenju, privlačnost i sposobnost u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim.

Samo je jedan muškarac rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima.

S.M.

#Devojka

#Muškarac

#Seks

'