AKTUELNO

Isprobajte ih što pre - uživanje je zagarantovano.

Erogene zone zapravo su mali prekidači strateški raspoređeni na telu pomoću kojih možemo partnera nagovoriti na seks, napraviti ga boljim i dovesti ga do fantastičnog orgazma… ako znamo što radimo, naravno.

Ipak, i dalje većina ljudi koristi očite i svima poznate “erogene zone” koje to zapravo nisu – seksualne organe partnera, ništa više… a to je definitivno pogrešno.

Stoga evo tri erogene zone koje trebate isprobati… odmah? Večeras? Što pre, to bolje!

Foto: Pixabay.com

Butine i kolena – Zbog blizine genitalijama, butine i kolena su izvrsna za senzualnu predigru. Stimulišite ove erogene zone laganim uzdasima i nežnim poljupcima, a kako bi postigli maksimalni efekat posmatrajte partnerove pokrete tela i koncetrište se na mesta koja su najosetljivija.

Teme – Teme je puno nervnih završetaka, pa tako lagano masiranje i češkanje može pružiti vrhunsko zadovoljstvo. Laganim pokretima masirajte partnerovu glavu, a ako imate nokte nežno prolazite kroz kosu, pritom češkajući ovo osetljivo područje. Ako znate da ovi pokreti prijaju vašem partneru možete biti zločesti i poigrati se s njegovom kosom na javnom mestu, najavljujući tako vaše namere za kasnije.

Zadnjica – Ovo područe je vrlo osetljivo kod oba pola, ali ne odgovaraju nam svima iste stvari. Kako biste utvrdili sviđa li se to vašem partneru, uhvatite ga čvrsto, ali opet nežno za zadnjicu. Prema pokretima tela uočićete sviđa li mu se to ako mu to pruža zadovoljstvo pokušajte to u krevetu. U žaru možete biti malo divlji, pa lagano udariti partnera, naravno, ako mu se to sviđa, piše metro-portal.hr.

Pročitajte još: VOLE DA ŠVRLJAJU: Ma koliko vas voleli, NEĆE VAM BITI VERNI

#Ljubav

#Seks

'