AKTUELNO

Cvetni dezen je i ove sezone, čini se više nego ikada ranije, zastupljen u najnovijim kolekcijama za proleće-leto, s tim što su ove godine aktuelni krupniji šareni cvetovi.

U svakom slučaju, bićete zapaženi, šta god da obučete, haljinu, suknju, jaknu, komplet... Jakne sa cvetnim motivima možete uvek da uklopite sa suknjom ili pantalonama u nešto mirnijim tonovima, kao što i pantalone ili suknje sa ovim motivom odlično idu uz neutralne nijanse.

Kada su haljine u pitanju, pažljivo ih kombinujte sa tašnama i obućom, najsigurniji izbor su crna i tonovi bež, mada možete da se opredelite i za neku od boja koja dominira na cvetovima. Savršen izbor za večernje sate ili neku svečanu priliku, mogu da budu odevni komadi sa krupnim cvetovima na tamnijoj podlozi, dok su lepršavi modeli odličan izbor za popodnevne sate.

Takođe, odlično se slažu uz džins, tako da ovaj dezen možete da nosite svaki dan. Ukoliko vam je previše cveća, dovoljan je i neki detalj da budete u trendu, na primer, ešarpa, nakit, tašnica ili obuća.

#Garderoba

#moda

'