AKTUELNO

Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskrenI kada je u pitanju se*s, prevarili ste se. I oni imaju tajne želje, ali neke od njih skrivaju od svojih partnerki.

1. "PRLJAVI" GOVOR

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno da raspali njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle da se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnost, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kom žena partneru jasno opisuje šta želi od njega u tom trenutku.

2. SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Foto: Pixabay.com

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno da priznaju da su se inspirisali filmovima za odrasle.

3. GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi jedne poznate internet stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali da obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Muškarci su otkrili da im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.

#Muškarac

#Seks

#Žena

'