AKTUELNO

Pronaći savršen autfit za prvi spoj ponekad može biti nemoguća misija.

Ipak, ovo su neke od opcija na koje se devojke odlučuju. Ipak, pitanje je kakav utisak odaju te kombinacije.

1. Suknja i patike

Ovo je autfit koji poručuje kako ste devojka slobodnog duha, koja voli da gleda filmove. Do ideje ste verojatno došli na nekoj od društvenih mreža, dok ste tražili savršenu haljinicu za leto. Ovakvim stilom odajete utisak osobe koja želi dobro da se zabavi i koja je opuštena.

2. Farmerke i top

Nakon što ste se odlučili za ovakav izgled, njime poručujete kako ste jedna od momaka. "Hej, ne nosim haljinu", poruka je ovog izgleda koji suptilno skreće pogled na grudi. Ovo je odlična kombinacija za većinu situacija koja pokazuje da se ne trudite previše, ali ste i dalje seksi.

Foto: Pixabay.com

3. Uska haljina i štikle

Osim ako na prvi sastanak ne idete u najotmjeniji bar u gradu, možda malo preterujete. Ali, ako je ovo kombinacija u kojoj se najudobnije osećate, onda je to pravi izbor. Ali, imajte na umu da ćete, ako se odlučite na još jedan sastanak, teško nadmašiti utisak koji ste ostavili autfitom na prvom dejtu.

4. Maksi haljina

Ako ste se odlučile za maksi haljinu, nije vas strah pokazati svoju hipi stranu dečku s kojem ste na sastanku i to je jako kul. Kada se radi o modi, važno je da vam je udobno u onome u čemu nosite, a maksi haljina savršen je izbor za to. Posebno zbog pritiska oko prvog sastanka. Uostalom, što vam je udobnije u tome šta nosite, bićete opuštenije.

5. Haljina na preklop

Ako ste se odlučili na ovakav autfit, verovatno idete na neko otmeno mesto. Čini se kako znate što hoćete, a takav utisak i ostavljate. Tražite nekoga ko je odlučan jednako kao i vi.

#Garderoba

#Sastanak

'