AKTUELNO

Ako dugo priželjkujete ljubav, budite spremni - ovaj jun će vam doneti ljubav sasvim sigurno, bar ako ste pripadnik nekog od ova dva znaka...

Dakle, ukoliko ste Rak ili Jarac, otvorite srca - stiže vam srodna duša pravo u zagrljaj!

Rak

Rakovi će se početkom juna preporoditi - zračiće pozitivnom energijom i seksepilom, ali će i njihove emocije i osećanja biti intenzivnija. Ako ste već u vezi - ovo će biti period u kom ćete doživeti najlepše trenutke u momente, akako želite da proširite porodicu ili uplovite u brak, ovo je pravi trenutak.

Slobodne Rakove početkom meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. Moguće je da će ljubav doći i preko posla, ali pažnja - ta osoba može d abude veoma komplikovana, može se desiti da to bude neko ko vam je nadređen ili veoma važan.

Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrešenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Za Jarca će jun biti možda i presudan mesec kada je o ljubavi reč, jer će mnofe stvari uspeti da reše i konačno će kockice početi da se slažu. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi, ali će i svi oni koji su imali probleme u odnosima uspeti da ih razreše - ili će preći preko njih ili staviti tačku za svoje dobro.

Posle 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodan Jarac treba da ima na umu da će vrlo verovatno sresti karmičku ljubav sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika, a to može da bude interesantan, ali veoma izazovan odnos.

#Ljubav

#jun

'