AKTUELNO

Nekada nije lako ustanoviti da li se dopadamo nekom muškarcu ili ne. To šta on nama priča i nema neko značenje. Mogu muškarci deliti i lažne komplimente. Bolje je da čitamo govor njegovog tela nego da slušamo šta nam priča. Slatke laži samo neko vreme mogu da nas usreće, ali pre ili kasnije suočavamo se sa istinom.

Šta to odaje muškarca koji je zaljubljen u nas? Obratite pažnju na ove znakove:

Dodiruje vašu kosu

Ovo može da bude znak da želi bliskost sa vama. S vremena na vreme miluje vašu kosu, jer uživa u vašem društvu i želi da vam je što bliže.

Gleda vas u oči i zenice mu se šire

„Ako primetite da se dečku šire zenice kada vas ugleda, to znači da mu se veoma dopadate. Želi što duže da vas posmatra i da se divi vašoj lepoti, a sve što izgovarate obara ga sa nogu. Lako je prepoznati ovaj gest, jer muškarci samo slušaju ono što im unutrašnji glas poručuje“, piše City magazine.

Podiže obrve

Zvuči čudno, ali i ovo je jasan znak da mu se sviđate. On vas pažljivo sluša dok pričate. Nesvesno podiže obrve.

Polako vam se približava

Njemu je lepo pored vas i želi da vam bude što bliže. Možda želi i da vas zagrli ili poljubi. Budite mudre, pa pričajte tiše kako bi vam se još više približio.

Foto: Pixabay.com

Dodiruje vam ruke

Na ovaj način on pokušava da vas zavede i opusti.

Stalno se smeška

Ovo je jasan znak da se dobro provodi i da je srećan. Treba da budete sa nekim ko će u vašem društvu da bude nasmejan. Uzvratite i vi njemu. Osmehnite se.

Šapuće vam na uho

Kako navodi City magazine, „ovo je gest koji pokazuje da želi da vam kaže nešto posebno, što nije za svačije uši. To je znak intimnosti, a njemu je stalo da i drugi vide da ste bliski“.

Ako ste primetile većinu ovih znakova kod njega, onda ste prave srećnice, jer se zaista sviđate tom dečku. Srećno!

#Ljubav

#Muškarac

#Žena

'