AKTUELNO

Razlog će vas iznenaditi.

Većina nas kroz ovo prolazi svaki dan - tek što smo krenuli iz kuće, kreću da se roje pitanja da li smo zaključali vrata, da li smo zatvorili prozore, ugasili peglu, a katastrofični scenariji ne prestaju da se roje. A agonija se utrostručava ako sva ta pitanja sebi postavljamo u kolima, avionu, autobusu, na putu za more pa ne možemo da se vratimo i proverimo.

Ali sada i za to postoji rešenje, i koristiće vam ne samo na odmorima, već i u svakodnevici. Caka je zapravo prilično jednostavna - sve što treba da uradite jeste da fotografišete šporet (koji je, naravno isključen) i ne samo šporet već sve predmete koji vas muče i zbog kojih brinete čim izađete iz kuće. Naravno, fotografišite ih neposredno pre izlaska, kako biste bili potpuno sigurni da je sve u redu.

Tako ćete, kada vas oblije znoj a krenu da se roje pitanja da li je nešto ostalo upaljeno ili otključano, moći da samo pogledate sliku i uverite se da je sve u najboljem redu.

Naravno, ima i ljudi koji u ovakvim situacijama ne paniče previše, ali ima i onih koji su u stanju da se odmah vrate kući i provere šta se dešava, i baš za takve paničare ova caka može da bude pravi spas!

#Put

#Šporet

'