AKTUELNO

Uz ova pravila uvek ćete prve ugrabiti hit komade. Otkrijte i kakve rizike donosi kupovina...

1. Otkrijte kojim danima u vaš omiljeni butik stižu noviteti

Gotovo svi butici jednom ili čak dva puta nedeljno obnavljaju svoje zalihe i obogaćuju police novom odećom i modnim dodacima. Kako biste bile sigurne da ćete prve ugrabiti nešto što vam je zapelo za oko, proverite na web stranicama kojim danima im stižu noviteti i stanite prve u red.

2. Pripremite se na neugodne situacije

Kupovina odeće u buticima po shopping centrima donosi i jedan modni rizik, a taj je da ćete vrlo verovatno po gradu kad-tad sresti nekoga u istoj majici ili cipelama kao što su vaše, dok će vam se s hit komadima to događati i nekoliko puta dnevno.

Foto: Pixabay.com

Stoga, ako ste individualka, izbegavajte upečatljive komade i u takvim popularnim buticima kupujte samo neutralne i klasične krpice. A ako odlučitevda kupite haljinu za neki svečani događaj, primera radi, nečije venčanje, pripremite se na to da bi se i neko drugi mogao pojaviti u istoj haljini i razmislite dobro želite li se dovesti u takvu situaciju.

3. Izbegavajte dizajnerske kopije

Razni brendovi nude pregršt kopija dizajnerskih komada zbog čega ih dizajneri često i tuže. No jedna je stvar kupiti high-street varijantu popularnih cipelica s kitten potpeticom, a potpuno druga jeste kupiti kopiju Dior cipelica koje su pokrenule trend. Želite li izgledati chic, radije izbegavajte ovo drugo jer ponekad je tajna besprekornog izgleda upravo u odoljevanju iskušenja.

#Garderoba

#kupovina

#moda

'