AKTUELNO

Ovaj odevni komad je omiljen ženama još od davnina, jer omogućava da izgledaju ženstveno, istaknu figuru, a takođe je i veoma praktičan. Zahvaljujući mnogobrojnim stilovima, uz pomoć suknje možete kreirati različite i vrlo originalne stajlinge - od izuzetno elegantnih do ležernih.

Tokom letnjih dana, stilisti preporučuju da obratimo pažnju na bele suknje. Mislite da je bela suknja nepraktična ili da neće odgovarati vašoj figuri?

Ovde je glavna stvar da izaberete pravi model suknje. Uprkos svestranosti i estetici bele boje, prilikom kreiranja stajlinga moramo vrlo pažljivo pristupiti izboru drugih elemenata odeće, kako bismo kreirali harmoničan i lep autfit.

Osim toga, bela suknja je odličan izbor, kako za svečane događaje, tako i za svakodnevni život. Ako više volite elegantan stil predlažemo da ovog leta nabavite belu "pencil" suknju.

Naglašava siluetu, izgleda ženstveno, a u kombinaciji sa visokim potpeticama je pogodna za sve žene.

Ovakvu suknju možete kombinovati sa elegantnim košuljama ili sportskim majicama i patikama.

Pored klasične bele midi suknje, ovog leta možete odabrati mini suknje u beloj boji, ili moderne suknje u boho stilu sa karnerima koje su idealne za kreiranje ležernog, ali vrlo modernog letnjeg stajlinga.

#leto

#moda

'