AKTUELNO

One su potpuni hit!

Taj mali, ali veoma skup porok svake žene - tašna. Koliko puta ste odložile neke druge obaveze i troškove kako bi kupile novu tašnu koja vam se slaže uz sandale, iako je skuplja nego što ste očekivali. Ta posebna ljubav žene prema ovom asesoaru je neraskidiva, a ovog leta nećete ostati imune na ove preslatke torbe.

Marie i Sabrina, dve sestre iz Sen Tropea, 2016. godine su osnovale brend modernih torbi – cegera za plažu: Mana Saint Tropez. Brend je ubrzo postao hit do te mere, da sada sve Parižanke nose njihove torbice po gradu.

Kolekcija se sastoji od raznih modela u raznim bojama, koje se mogu prilagoditi ličnim željama. Na svakoj torbici možete napisati sta želite, a cene su pristupačne i kreću se između 120 i 250 eura. Mana Saint Tropez torbe se prodaju na ostrvu Sent Bartelemi, Grčkoj, na Korzici, u Venecueli, Uruguaju, Meksiku, Majamiju, Abidžanu, Švajcarskoj i uskoro i u Australji. Brend Mana Saint Tropez je sarađivao sa brendovima Sunday i Mira Mikati, a poslednja saradnja je uključila i popularni kafić iz Sen Tropea – “Senequier”, u kome je Karl Lagerfeld napravio reviju za Chanel 2010/2011 godine.

Mana Saint Tropez je novi super brend čiji rad bi trebalo da pratite, jer je njegov stil moderan, opušten i pravo osveženje za sve žene koje vole modu. Možete ih kupiti preko njihove Instagram stranice ili u mnogobrojnim gore spomenutim gradovima.

#Torba

#moda

'