AKTUELNO

Nije im lako.

Sve je više singl muškarca, zbog čega se javlja i pitanje koji su razlozi za to i kako im se približiti. Za mnoge muškarce to je prilika da se posvete sebi, budu više aktivni i imaju bolji društveni život.

Ipak, prema istraživanju koje je vršeno baš na ovu temu postoje mnogi razlozi, ne tako primamljivi koji muškarce drže na ovom statusu.

Korisnici društvene mreže Redit odgovarali su na pitanje zašto su singl, a neki odgovori su se izdvojili od ostalih.

Odgovori su stigli od 20.207 muškaraca, a na osnovu komentara oni su bili svrstani u 43 kategorije. Najčešći razlog bio je loš izgled, nedostatak samopouzdanja i poverenja u sebe je na drugom mestu, a nezainteresovanost za veze na trećem.

Autor istraživanja profesor Menelaos Apostolou istakao je da moderni muškarci imaju poteškoća kada treba da naprave prvi korak ka romantičnoj vezi jer im nedostaju sposobnosti i znanje da flertuju sa ženama.

Ovo su 10 razloga zbog čega su moderni muškarci singl:

loš izgled nedostatak samopouzdanja malo truda nezainteresovanost za vezu nedostatak veština flerta inrovertnost skorašnji raskid loše iskustvo iz prethodnih veza nema slobodnih žena u njihovom okruženju prekomerna težina.

Neki od navedenih, a daleko poznatih razloga su i sloboda i strah od obavezivanja.

#Ljubav

#Muškarac

#Seks

'