AKTUELNO

Iako možda nakon godina iskustva mislite da ste seks-majstor, kraljica seksa i seksualni stručnjak, dobro vas je podsetiti da to nije tako.

Donosimo vam neka pravila u seksu koja ste možda zaboravili ili nikada niste znali.

Otvarate pakovanje kondoma zubima

Ako koristite bilo šta oštro, uključujući i vaše zube, da otvorite pakovanje, lako možete da napravite rupu u njemu. Jedno istraživanje je dokazalo da je čak tri puta verovatnije da će kondom da pukne ako je otvoren tom metodom.

Koristite lubrikant bez prethodnog čitanja deklaracije

Sigurno niste znali da lubrikanti na bazi ulja, baš kao i razni losioni, mogu da unište kondome i da ih učine sklonijima da puknu. Lubrikanti na bazi vode ili silikona su idealni za korišćenje sa kondomima.

Ljubite samo usne

Nedavna anketa sprovedena nad muškarcima i ženama pokazala je da imaju ni manje, ni više, nego 10 erogenih zona koje samo čekaju da ih partneri ljube. Ignorišite ih na vlastitu odgovornost, piše dnevno.rs.

Kažnjavanje penisa

Penis je vrlo osetljiv organ, stoga oralni seks ili samozadovoljavanje moraju biti izvedeni pažljivo. Ugrizi, natezanje i slične radnje treba izbegavati, osim ako nisu direktno zatraženi.

Nedovoljno ga praktikujete

Seks poboljšava spavanje, snižava krvni pritisak, otklanja stres, sagoreva kalorije, čisti sinuse, smanjuje depresiju i produžava život.

#Seks

'