AKTUELNO

Na ovom ostrvu muškarcima je pristup strogo zabranjen.

Na obali Finske postoji novo, magično mesto koje se zove "SuperShe Island" (Super ona ostrvo) i zvuči kao raj samo za "Amazonke" koje znaju kako da sačuvaju svoje ostrvo daleko od radoznalih pogleda i na kom je muškarcima pristup strogo zabranjen.

Ova atrakcija je otvorena krajem maja pa zamisli Kristine Rot, koja je prošlog septembra kupila ostrvo od 8,4 hektara i pretvorila je u ženski raj. Prema veb stranici, ostrvo prima do 10 žena i opremljen je sa četiri kabine, a ima sve pogodnosti luksuznog odmarališta. Od kajaka do joge i meditacije, pa sve do časova kuvanja. Na ostrvu postoje brojne aktivnosti koje će vam ojačati um, telo i dušu, pa se tamo možete osećati baš kao prava Čudesna Žena.

Ni jednog muškarca nema na vidiku. Ovo ostrvo je samo žensko, što ga verovatno čini najboljim ostrvom na svetu. Jedno upozorenje, ovo ostrvo je otvoreno samo za članove "SuperShe" zajednice. Pristup zajednici koju je Rot stvorila da "okuplja žene iz celog sveta" zvuči prilično zastrašujuće kada pokušate da se, ako želite učlanite. Sama članarina košta 7. 250 dolara (739.660 dinara).

Iako je cena visoka, mogućnost da provedete vreme sa ženama od kojih možete mnogo toga da naučite je neprocenjiva.

Naravno, ne morate da trošite tone novca, da biste istražili neko pusto i mistično ostrvo, ali ovde vam je dobar provod zagarantovan.

#Ostrvo

#žene

'