AKTUELNO

Obavezno nabavite bar jedan!

Svakako da su klasične (bele i crne) bluze nezaobilazne u ormaru svake dame, lako se kombinuju, praktične i idealne su u svim prilikama.

Međutim, pored nikad prevaziđenih komada, trendovi najčešće nalažu da malo odustanemo od uobičajenih stilskih normi i zađemo u potuni fashion eksperiment, a jesen kao da je spremna za to!

Zato ćemo smelo eksperimentisati sa romantikom, retro vajbom i viktorijanskom estetikom, ali i asimetričnim krojevima koji su apsolutni HIT u narednoj sezoni.

Ženstveno:  Naravno da je roze bluza sa mašnom oko vrata, pravi lady i romantičan komad koji je idealna da se kombinuje sa sakoom karo dezena.

Dekonstruisani model: Crno-bele pruge su na snazi i tokom jeseni samo što ovog puta ih nosimo u asimetričnim krojevima! Instagram influenserka koja stoji iza profila Antlanic-Pacific demonstrirala je fantastičan primer.

Na preklop: Jedan od modela koji je naš favorit je onaj sa preklopom - praktičan je i možete da ga kombinujete sa laganom pamućnom majicom u casual varijatama, ali i sa statment nakitom za večernje prilike.

#Jesen

#moda

'