AKTUELNO

Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako biste razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom.

Mnogi ljubavnici svakodnevno smišljaju nova uzbudljiva mesta za seks, jer krevet - koliko god bio udoban i bezbedan - ubrzo postane dosadan. Ukoliko ste avanturističkog duha i volite promene, predstavljamo vam najbolja i najpopularnija mesta za seks! Ukoliko ih već niste "overili" - prionite na posao.

Jedino rešenje je seks na brzinu koji možete da obavite i tamo gde se trenutno nalazite. Ako ste imalo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali. Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako biste razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom.

Lift

Liftovi se ubrajaju među najbolja mesta za brzi seks. Probajte da zaustavite lift na nekom od spratova, ali ako ne želite da budete uhvaćeni, pazite da se pri tome ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje).

Kad ste sve pripremili, stisnite svog partnera uz zid lifta i zabava može da počne. Nakon što ste završili sa igrom, pustite lift da nastavi sa kretanjem, ali bitno je da izađite na jednom od spratova pre željene destinacije ako ne želite svedoke.

Bioskop

Bioskopske dvorane idealna su mesta za brzi seks, mračne su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je dvorana poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete sa igrom.

Foto: Pixabay.com

Kod kupovine karata probajte da izaberete "ljubavno mesto", kod kojeg vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Bioskopske dvorane najbolje su ako partner želi da vam pruži oralni seks, ali ako se u dvorani nalazi malo ljudi, možete preći i na složenije igrice.

Stepenište

Stepeništa nisu baš idealna mesta za seks-aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg možete da stignete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite.

Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete biti previše glasni. Ako ste već izabrali stepenište, proverite i da li postoje kakve podrumske prostorije, jer one mogu biti još jedno mesto povoljno za brzi seks.

#Ljubav

#Seks

'