AKTUELNO

Ne dopustite da vaši snovi budu samo snovi! Ako ste umorni od nošenja jako teških grudnjaka koji vas "guše i stiskaju", evo vam udobnija alternativa koju možete uzeti u obzir.

Naša moda je stvarno prevazišla sve moguće granice koje su postojale, pa vam sada ni ne treba estetska hirurgija da biste izgledali potpuno drugačije. Na "Redditu", se pojavila fotografija majice koja ima crno-belu mrežu preko poprsja. Fotografija je odmah postala popularna, a sigurno možete da pretpostavite zašto.

Senka preko majice vizuelno uvećava grudi, i to poprilično. Tek kada se okrene na stranu, optička iluzija je razbijena i otkriven je skroman grudni grudni koš. Mnogi su impresionirani ovom 3D majicom, a jedna osoba je rekla: "Ljudi će se pitati zašto od sada uvek nosim istu majicu na svakoj fotografiji?"

- Treba mi ova majica, molim vas. - napisala je jedna korisnica "Reddita".

- Ovo je neverovatno. Sise za sve! - rekla je još jedna korisnica "Reddita".

Fotografija je najpre podeljena kada je japanska vlogerka i glumica Sakura Inagaki Saki objavila kritiku ove majice na JuTjubu, a majicu je kreirao japanski brend.

Kratak video snimak je podeljen na Imguru, pokazujući kako je žena "povećala" svoje grudi za samo sekund. Jedna žena koja je postovala video na Imguru se našalila : "Ovo je najočigledniji slučaj lažnog oglašavanja"

#grudi

#moda

#Žena

'